Butik: Skousen Lemvig

Hâws Smart Airfryer

kr. 900.00

cialis uden recept

Hâws Smart Fryer giver dig muligheden for at få sprødt og saftigt mad uden de mange kalorier og store mængder af olie. Airfry teknologi er betegnelsen for en varmluftfrituregryde, som benytter op til 75% mindre olie ved tilberedning. Luften i smart fryeren cirkulerer hurtigere og tilberedningstiden forkortes derfor sammenlignet med en traditionel ovn. Den forkortede tilberedningstid kan spare på din elregning.

Med en kapacitet på 7,2 L kan du lave store portioner af dine yndlingsretter til familien eller vennerne på ingen tid. Det cool touch håndtag gør det nemt og sikkert at håndtere, selv når olien er varm. Den aftagelige tank gør det nemt at rengøre og takket være dens opvaskemaskine sikre materialer, er det en leg at rengøre.

Du kan justere temperaturen efter dine ønsker med den justerbare termostat og planlægge dine måltider med timerfunktionen eller de 8 programmer. Den smarte dehydrator-funktion gør det muligt at tørre frugt, grøntsager og kød uden at miste deres smag og næringsværdi. Når retten er færdig, får du en buzzer-signal, der advarer dig om, at maden er klar.

Smart fryeren har også en hurtig opvarmningsfunktion, så du kan komme i gang med at lave mad med det samme. Med dens anti-slip fødder står den solidt og stabilt på din køkkenbord.